VÄE:n Viksuin pörssisähkö tunti - Tarjous
Fossiilivapaa
0.24snt/kWh + SPOT
Perusmaksu
2.95€/kk
2kk ilman kuukausimaksua
Sopimustyyppi
Toistaiseksi voimassa
Kuvaus

Sopimustyypeistä yksinkertaisin ja edullisin on Pörssisähkö tunti. Jokaiselle tunnille määräytyy pörssihinta eli spot-hinta ja sen päälle lisäämme edullisimman marginaalimme 0,24 snt/kWh.

Lisäetuna saat tuotteen kaksi ensimmäistä kuukautta ilman kuukausimaksua. Tämän jälkeen kuukausimaksu on 2,95€/kk.

Tässä sopimuksessa voit ohjata kulutuksen edullisimmille tunneille ja säästää. Suosittelemme tätä tuntikohtaista sopimustyyppiä, koska siinä maksat suoraan vain kuluttamasi sähkönkäytön mukaan tunneittain vaihtuvalla pörssihinnalla. Se on tutkimustemme mukaan kaikista halvin sopimustyyppi lähes jokaiseen talouteen. Sopimus on toistaiseksi voimassa kahden viikon irtisanomisajalla.

Fossiilivapaa energia tarkoittaa tuotantomuotoa missä ei käytetä fossiilisia polttoaineita. Energia tuotetaan tuuli- ja ydinvoimalla. Hiilidioksidipäästöjä on minimimäärä.
Laskutamme kuukausittain jälkikäteen toteutuneen kulutuksen mukaan. Laskun summan jäädessä alle 10€ emme lähetä vielä laskua. Laskutustavat ovat sähköposti, e-lasku tai paperilasku. Yrityksille voimme lähettää verkkolaskuna. Kaikki lähetystavat ovat ilmaisia. Suosittelemme sähköistä lähetystapaa.
Ostamme myös ylijäämäsähkösi, jos sinulla on aurinkopaneelit.