Sisäänostohinta kuukausi
Fossiilivapaa
22.57snt/kWh.snt/kWh
Hinta tammikuulle
Perusmaksu
2.95€/kk
Sopimustyyppi
Toistaiseksi voimassa
Kuvaus
Sisäänostohinta kuukausi tuotteessa hinta määräytyy sisäänostohintamme eli spot hinnan ja markkinahintojen päätöskurssien keskiarvona edellisen kuukauden viimeiseltä seitsemältä päivältä. Tämän päälle lisäämme oman marginaalimme 0.49 snt/kWh. Hinta ilmoitetaan sivuillamme jokaisen kuukauden alussa.
Tarkempi kuvaus hinnan määräytymisestä: Hinta määräytyy kahden keskiarvon keskiarvona. Edellisen kuukauden seitsemän viimeisen päivän keskiarvo sisäänosto eli spot-hinnasta ja markkinahintojen päätöshinnoista (SYHEL-kuukausi ja ENOM-kuukausi).
Fossiilivapaa energia tarkoittaa tuotantomuotoa missä ei käytetä fossiilisia polttoaineita. Energia tuotetaan tuuli- ja ydinvoimalla. Hiilidioksidipäästöjä on minimimäärä.
Laskutamme kuukausittain jälkikäteen toteutuneen kulutuksen mukaan. Laskun summan jäädessä alle 10€ emme lähetä vielä laskua. Laskutustavat ovat sähköposti, e-lasku tai paperilasku. Yrityksille voimme lähettää verkkolaskuna. Kaikki lähetystavat ovat ilmaisia. Suosittelemme sähköistä lähetystapaa.