OTA YHTEYTTÄ

Kiireellisissä asioissa kannattaa soittaa meille. Nopeimmin voit saada vastauksen alla olevista usein kysytyistä kysymyksistä.

Soita

029 1800088 (MPM/PVM)

Arkisin 08.00-16.00

Laita meiliä

asiakaspalvelu@vihreaenergia.com

USEIN KYSYTYT

Muutto

Jos kohteessa on sähköt päällä, saatte sopimuksen alkamaan puhelimitse jopa samana arkipäivänä. Nettipalvelun kautta sopimuksen saa alkamaan kolmen päivän päästä. Jos kohteessa ei ole sähköjä päällä, suosittelemme soittamaan meille.

Teillä ei välttämättä ole tarvetta olla heihin yhteydessä. Me ilmoitamme jakeluverkonhaltijalle tarvittavat tiedot ja he tekevät verkkopalvelusopimuksen.

Mikäli olet tehnyt kiinteistökaupan niin teidän pitäisi ilmoittaa alueen jakeluverkonhaltijalle sähköliittymän siirtymisestä teidän nimiin.

Lähtökohtaisesti emme irtisano vanhan osoitteen sähkönmyynti- ja verkkopalvelusopimusta. Jos asiakas erikseen pyytää sitä, niin silloin voimme tehdä sen.

Vanhan osoitteen sopimuksen irtisanomiseen tarvitsemme 1) vanhan osoitteen ja 2) viimeisen päivän, kun tarvitsette sähköjä sinne.

Voitte lähettää ne vaikka sähköpostilla: asiakaspalvelu@vihreaenergia.com

Ilmoita asiakaspalveluumme (029 1800088, asiakaspalvelu@vihreaenergia.com tai portaalin kautta "ota yhteyttä") seuraavat tiedot:

  • Poismuuton päivämäärä vanhasta osoitteesta
  • Muuttopäivämäärä uuteen osoitteeseen
  • Uusi osoite

Ilmoita asiakaspalveluumme (029 1800088, asiakaspalvelu@vihreaenergia.com tai portaalin kautta "ota yhteyttä") seuraavat tiedot:

  • Poismuuton päivämäärä
  • Loppulaskun lähetysosoite

Alueen jakeluverkonhaltija huolehtii sähköjen kytkennästä. Yleensä sähköjen kytkentä tehdään etänä.

Etäkytkentä saattaa joskus epäonnistua, joten soittakaa alueen jakeluverkonhaltijan asiakaspalveluun.

Sähkönmyyjän vaihto

Myyjänvaihto tilanteissa sopimus voi alkaa aikaisintaan +15 päivän päästä.

Jos määräaikainen sopimus nykyisen myyjäsi kanssa ehtii päättyä ennen meidän sopimuksen alkamispäivää, niin sovimme myyjäsi kanssa että he pidentävät sopimuksesi päättymispäivää siihen asti kun meidän sopimus alkaa.

Tuotteet

Ilmoita asiakaspalveluumme tuotteen nimi, mihin haluat vaihtaa (029 1800088, asiakaspalvelu@vihreaenergia.com tai portaalin kautta "ota yhteyttä").

Vaihto onnistuu mihin tahansa normaalihintaiseen tuotteeseen.

Tuotteen hinta löytyy laskusta tai 'tuotteet' sivultamme

Kaikki muut paitsi Väen Verraton - tuote ovat yleissähkö tuotteita. Väen Verraton tuotetta voi ajatella sekä kausi että yö/päivä sähkö tuotteeksi koska hinta vaihtuu tunneittain. Sähkö on halvempaa yön ja viikonlopun tunteina.

Väen Verraton tuotteemme

Laskutus

Jos et löydä laskua sähköpostistasi, niin todennäköisesti se on mennyt roskaposti kansioon. Yli 30 päivää vanhat roskapostit poistetaan roskapostikansiosta. Tämän jälkeen sähköpostit löytyvät "Roskakori" kansiosta. Lasku saattaa löytyä myös, jos etsit hakusanalla "Vihreän Älyenergian sähkölasku".

Gmail

Hotmail


Joo kyllä onnistuu. Ilmoita asiakaspalveluumme (029 1800088, asiakaspalvelu@vihreaenergia.com tai portaalin kautta "ota yhteyttä") mille päivälle haluat siirtää eräpäivän.

Lähetämme laskun vasta, kun sopimuksesi saldo ylittää 10€. Jos kulutuksesi on pientä, niin saattaa mennä muutama kuukausi ennen kuin saat ensimmäisen laskun.

Muut

Uusi asiakas on henkilö jolla ei ole ollut 1 vuoteen sopimusta Vihreä Älyenergian kanssa.

Ostamme alkuperätakuita joilla voimme varmistaa, että asiakkaan kuluttama sähkö on tuotettu haluamallaan tuotantomuodolla.

Noudatamme Energiateollisuus ry:n suosittelemia yleisiä sähkönmyyntiehtoja.

Kyllä ostamme. Emme ota välityspalkkiota ylijäämän ostosta.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin teemme aurinkosähkön ostosopimuksen.