Kehitämme oikeasti älykkäitä ja hyödyllisiä WOW-sovelluksia sähkönkäyttäjillemme

Entäs Äly nimessämme?

Alusta asti meillä on ollut Suomen parhaisiin kuuluva asiakasjärjestelmä, joka tarjoaa asiakkaillemme varsin toimivan portaalin, mistä näkee oman kulutuksensa, laskut, sopimuksen ja kaiken oleellisen tiedon sähkönkulutuksen kannalta.

Yrityksen omistajat ovat insinöörejä, joten meille on luontaista innovoida kaikenlaista sähkönkäyttöön tai asiakkaisiimme liittyvää. Tästä yhtenä esimerkkinä on yhteistyökumppanimme, Suomen paras tuntisähkön käytön optimoiva laite Optiwatti.

Lisäksi vuonna 2019 kehitimme hienon joka kodin älyvalon prototyypin 2017 tapahtuneen älynvälähdyksen pohjalta. Silloin mietittiin koteihin sopivaa laitetta jossa yhdistyisi WOW-fiilis laitteen käytöstä, asentamisen ja käytön helppous sekä toki energiansäästö. Kyseessä on itse edullisesti asennettava laite lähes minkä tahansa kattolampun päälle. Lähes aina paras 360 asteen seurantamahdollisuus huoneessa tapahtuvalle liikkeelle. Jatkuva virta, jolloin ei tarvitse muistaa patterin vaihtoja.

  • WOW kun kylpyhuoneen tai wc:n valot syttyvät automatic tilaan mennessä, eikä katkaisijaa tarvitse pimeässä hapuilla. Extra WOW kun kylpyhuoneeseen pesukonetta tai saunaa päälle laittamaan mennessä valot välähtävät pari kertaa jos tuntihinta on kallis ja samalla puhelimeen tulee notifikaatio, joka kertoo että seuraavalla tunnilla voi säästää rahaa sekä välttää mahdollisen piikkitunnin kuormittamisen, jopa hiilivoimalan käytön energiankäytön piikkitunnilla.
  • Mobiilisovelluksesta näkee huoneiden lämpötilan, jonka perusteella sovellus voi suosittaa alentamaan lämpötilaa ja säästämään x € rahaa perustuen vuosikulutukseen. Myös liian alhainen lämpötila muodostaa hälytyksen puhelimeen. Muutkin asiat kuten ilman laatu on mahdollista mitata.
  • Laite toimii 24/7 hälyttimenä ja antaa viestin kun kotiväki tulee kotiin.

Lue lisää laitteen sivuilta: älyenergia.fi tai katso asiasta seidat esitys.

Olemme tuomassa markkinoille älyvalon kehityksessä syntyneitä toimivia sovelluksia asiakkaillemme viimeistään vuoden 2021 aikana.